Geplaatst op Geef een reactie

Shop in de spotlight | Plotterplezier

Hoi allemaal

Graag wil ik me even aan jullie voorstellen
Mijn naam is Eefje Bouweriks, 63 jaar jong en de trotse eigenaresse van de webwinkel Plotterplezier.
Dit doe ik samen met hulp van mijn man Gerrit, we zijn gevestigd in het midden van het land, Lelystad.
Naast Plotterplezier werk ik al bijna vier jaar met heel veel plezier op de klantenservice van één van de grootste zorgverzekeraars van Nederland.
We hebben helaas geen kinderen maar een lief hondje dat inmiddels al bijna 15 jaar is.

Hoe is het begonnen?
k knutsel al heel wat jaartjes, denk vanaf zo ongeveer 2006/2007, begonnen met 3d kaarten maken en na een bezoekje bij destijds één van de drie hobbywinkels in Almere, nl  Essies kwam er een nieuwe verslaving bij, scrapbooking.
Ik had voor mn verjaardag een workshop bij Esther gekregen en een week later stond er een Cricut Expression !!!! Wat wist ik toen nog wat je er allemaal mee kon want ik gebruikte hem voornamelijk voor titels en zo maken.

Stampin’ Up!
Toen Stampin Up in 2012 naar Nederland kwam ben ik gestart als demonstratrice, heb heel veel workshops gegeven in de loop der jaren en ben in 2018 stopt en mn eigen webshop gestart met mixed media producten, toen nog onder Stempelplezier. 

Heb in die periode een aantal jaar een Cameo 1 gehad maar in begin 2019 toch weer terug naar Cricut. Omdat ik naast mixed media producten ook meer vraag kreeg naar Cricut machines hebben we naast Stempelplezier een nieuwe webshop gestart speciaal voor de plotters onder de naam Plotterplezier.

Na de vakantie periode gaan we de workshop weer opstarten, ik wil het een beetje op dezelfde manier gaan doen als met SU, maar dan heel veel gebruik maken van de Cricut machine’s dus zelf kaartjes of dingetjes ontwerpen met uitleg in Design Space.

Webwinkel : https://www.plotterplezier.nl

Facebookgroep : Creatief met Cricut | Facebook

Facebookpagina : Plotterplezier Lelystad | Facebook

Youtube : https://www.youtube.com/channel/UCOTY1twU9nvANynGvkldfDA

Geplaatst op 3 reacties

Shop in de spotlight | Resin star (België)

Mogen we ons even voorstellen? 

De creatieve persoon achter Resin Star. 

Laat me even beginnen met mezelf, ik ben Stephanie en ik ben troste eigenares van de plotter webshop Resin Star.
Ik ben 36 jaar een fiere mama van 2 leuke pubers van 12 en 15 jaar. 
Ik ben woonachtig in Leopoldbsurg ( België Limburg) 
Mijn hobby’s? Neen dit raad je nooit… plotteren maar vooral creatief bezig zijn.
Ik ben een bezige bij maar kan ook enorm genieten van de rust. 

Laat ik nog even ook mijn man Nick voorstellen.
Hij is mijn steun en toeverlaat en de technische kant achter de webshop.
Hij maakt vooral voor me excel sheets voor de boekhouding of helpt af en toe jullie pakketen inpakken.
Ik mag toch fier zeggen dat we wel een top team zijn. 

Wij hebben al onze creativiteit en passie voor het plotteren in onze webshop gegoten. alsook onze kennis en hulp deel ik zeer graag met mijn klanten.
Geen vraag of hulp vraag is ons te veel en ik sta steeds klaar om te helpen. 

Mijn doel is om jullie te zien genieten van het plotteren. 

Met trost mag ik ook met jullie delen dat we deze zomer 2022 ( juli ) onze fysieke winkel zullen openen. 

Creatieve groeten,

Stephanie & Nick

Webshop: https://www.resinstar.be

Facebook: https://www.facebook.com/ResinStarPlotter

Geplaatst op Geef een reactie

Shop in de spotlight | Kabow.nl

Vandaag een vrij nieuwe shop in de Spotlight!

Kabow.nl is geboren vanuit passie voor creativiteit en de drive om meer mensen enthousiast te maken voor een hobby. Naast de webshop hebben we een Facebook pagina waar wij producten in de spotlight zetten en zelfgemaakte items laten zien.
Wij willen de webshop verder aanvullen met producten die onze klanten graag wensen. Iedereen kan contact met ons opnemen en wij gaan aan de slag om de gevraagde producten te vinden. Wij denken graag met onze klanten mee.
Wij zijn te vinden onder Kabow.nl en op FB onder Kabow, neem een kijkje op onze FB pagina waar een mooie winactie staat.

Groetjes,
Karin Valkenet

Bedankt voor het voorstellen Karin, en veel succes met je shop!

Wil jij als winkelier ook in spotlight? Mail mij dan op info@cricutambassador.nl

Liefs,
Tamara

Geplaatst op 3 reacties

Shop in de spotlight | Handig Gemaakt

Hoi hoi….. * Ik ben Antoinette Lemans,

Ik ben getrouwd en heb 2 dochters van 21 en 24. Mijn hobby’s zijn: bloemschikken, naaien, bakken, skiën, en natuurlijk heel veel knutselen. Ik ben 53 jaar en woonachtig in een klein dorpje Bingelrade ( Zuid-Limburg ) waar ik inmiddels 10 jaar een winkel en een webshop heb.

Mijn winkel heet Handig Gemaakt en de naam is ontstaan omdat ik 10 jaar geleden ben begonnen met van alles zelf te maken. Van verjaardags kronen, slingers, kussens, tafellopers tot hartjes en nog veel meer.
De winkel werd steeds groter en groeide uit tot een combinatie winkel van woonaccessoires, kado-artikelen en hobbymaterialen.

Tevens geef ik ook workshops in diverse thema’s. Voorjaar, Zomer, herfst, winter en niet te vergeten carnaval. ( wat bij ons uitbundig wordt gevierd ) Ieder seizoen veranderd mijn winkel in bijpassend thema. Handig Gemaakt is nu zelfs in de hobbymaterialen flink uitgegroeid waar je natuurlijk nu het gehele assortiment van cricut kunt vinden. Handig Gemaakt heeft een website: www.handiggemaakt.nl . ( de pagina van cricut is te vinden onder hobbymaterialen & cricut ) Tevens is er een FB-pagina waar iedereen vrij goed op de hoogte blijft van alle nieuwtjes https://www.facebook.com/Handiggemaakt De winkel heeft normaal vaste openingsdagen , maar i.v.m. met de corona perikelen zijn we op afspraak geopend, welk nu ook een groot voordeel heeft omdat we nu nog meer persoonlijke aandacht aan de klanten kunnen geven.

Hoe ben je in aanraking gekomen met Cricut?
Ik ben zo’n 11 jaar geleden in ons eigen dorp ( omdat iemand een cricut had en workshops gaf in scrapbooking) in aanraking gekomen met cricut.

Welke machine heb je?
Ik heb nog de cricut expression ( welke werkt op cartridges ) , de cricut maker en de cricut joy

Waarom deze machines?
Ik heb hiervoor gekozen omdat ik iets anders toen niet kon. En nu ben ik er super blij mee, want ik verneem van veel klanten dat ze de silhouette cameo verkopen en overgaan op cricut. En dat ze daar geen spijt van hebben.

Wat doe jij het liefste met je machine?
Ik heb geen voorkeur wat ik het liefste doe, ik zou eigenlijk veel meer willen doen. Maar als drukke onderneemster kom ik veel te weinig toe om voor mijzelf leuke dingen te maken. Ik ben zelf begonnen met scrapbooking, fotoprops maken, sjablonen maken en natuurlijk maken we opdrachten voor klanten.

Gebruik jij je machine wel eens samen met andere?
Ik gebruik de machine voor mijzelf, uitleg te geven aan mijn klanten en laten zien wat die kan. Mijn jongste dochter vindt het leuk om met de joy kaarten te maken.

Wat vind jij het leukste wat je gemaakt hebt?
Wat ik super leuk vind om te maken zijn tuin/woonposters. Ik bedruk ze niet met vinyl, maar maak sjablonen en de tekst wordt dan met een stift ingekleurd.

Heb jij nog een tip waarvan jij denkt “‘DIT” moeten mensen weten?
Voordat je zelf een cricut gaat aanschaffen overweeg eerst goed wat je ermee wilt gaan doen. Het is per slot van rekening geen pakje boter wat je koopt. Eenmaal aangeschaft dan krijg je er geen spijt van want je kunt er heel veel leuke en mooie dingen mee maken. Bij ons krijgt de klant altijd eerlijk advies, wordt altijd alles uitgelegd, de verschillen in de apparaten wordt uitgelegd. En aan de hand van wat de klant wilt worden de bijbehorende accessoires goed uitgelegd. Wij verkopen nooit om iets te verkopen maar staan voor zéér goede service en vooral eerlijkheid naar de klant. En de service gaat ook verder nadat de aankoop is gedaan. Service staat bij ons hoog in het vaandel! Ik ben trots om cricut in het hobby assortiment te mogen hebben.

Bedankt voor Het voorstellen Antoinette.
Leuk om zo ook eens kennis met jou, en je shop te maken.

Wil jij met jouw shop ook in de spotlight? Stuur mij dan een mailtje op info@cricutambassador.nl , dan neem ik contact met je op.

Liefs,
Tamara

Geplaatst op 2 reacties

Shop in de spotlight | Scrapcorner

Vandaag maken we kennis met Ageeth en haar winkel Scrapcorner, ze verkoopt Cricut machines en materialen.

Van links naar recht, Ageeth, Tonia, Joan, Tamara, Bianca

Ik ben Ageeth Dierdorp.

Sinds 2007 eigenaar van www.scrapcorner.nl in Laren waar ik me eigenlijk 2 jaar geleden voornamelijk op Cricut heb toegelegd. Ik ben vanaf het begin dat de 1e cricut machine in Nederland was een grote fan van Cricut met een kleine uitstap naar Silhouette, waar ik altijd ruzie mee had. Dus vanaf de Cricut Explore weer terug bij Cricut met nu ook de Maker en natuurlijk de Joy. Ik gebruik hem het meeste voor kadootjes etc voor anderen. Ook wel voor Iron-On voor mezelf, maar hoeveel t shirts kan een mens hebben. Helaas nog geen kleinkinderen waar ik dingen voor kan maken. Behalve demo’s voor evt klanten en uitleg gebruik ik hem alleen zelf.

Leuk dat je jezelf even hebt voorgesteld Ageeth!

Wil jij jezelf een keer voorstellen als Fan van de week? Stuur mij even een mailtje op info@cricutambassador.nl!

Liefs,
Tamara