Geplaatst op Geef een reactie

Snijplotters, Sublimatie, Hittepersen, Lasercutters | Verkooppunten in Nederland en Belgie.

Vaak lees ik de vraag op Social media, of krijg ik de vraag… Waar kan ik iets kopen??
Hier een map met vele shops die voor jou handig kunnen zijn als Creatieveling!

Ga naar de MAP!

Naast gespecialiseerde shops op gebied van plotter/sublimatie/laser/hittepersen, ook hobbybeurzen in Nederland en België, en gewone Hobbywinkels!

Rood icoontje is een plotter/sublimatie/hittepers/lasercutter shop met fysieke winkel.
Donkergroen icoontje is een webshop.
Blauw icoontje is een Hobbybeurs.
Geel icoontje is een normale hobbywinkel.

De map is nog in de maak dus er zullen steeds nieuwe winkels toegevoegd worden.
Heb jij een winkel en wil je ook op de kaart gezet worden, E-mail dan jouw adres, website, en of je ook een fysieke winkel hebt naar Tamara@creativeambassador.nl

Groetjes Tamara

Geplaatst op 3 reacties

Shop in de spotlight | Resin star (België)

Mogen we ons even voorstellen? 

De creatieve persoon achter Resin Star. 

Laat me even beginnen met mezelf, ik ben Stephanie en ik ben troste eigenares van de plotter webshop Resin Star.
Ik ben 36 jaar een fiere mama van 2 leuke pubers van 12 en 15 jaar. 
Ik ben woonachtig in Leopoldbsurg ( België Limburg) 
Mijn hobby’s? Neen dit raad je nooit… plotteren maar vooral creatief bezig zijn.
Ik ben een bezige bij maar kan ook enorm genieten van de rust. 

Laat ik nog even ook mijn man Nick voorstellen.
Hij is mijn steun en toeverlaat en de technische kant achter de webshop.
Hij maakt vooral voor me excel sheets voor de boekhouding of helpt af en toe jullie pakketen inpakken.
Ik mag toch fier zeggen dat we wel een top team zijn. 

Wij hebben al onze creativiteit en passie voor het plotteren in onze webshop gegoten. alsook onze kennis en hulp deel ik zeer graag met mijn klanten.
Geen vraag of hulp vraag is ons te veel en ik sta steeds klaar om te helpen. 

Mijn doel is om jullie te zien genieten van het plotteren. 

Met trost mag ik ook met jullie delen dat we deze zomer 2022 ( juli ) onze fysieke winkel zullen openen. 

Creatieve groeten,

Stephanie & Nick

Webshop: https://www.resinstar.be

Facebook: https://www.facebook.com/ResinStarPlotter

Geplaatst op 3 reacties

Shop in de spotlight | Handig Gemaakt

Hoi hoi….. * Ik ben Antoinette Lemans,

Ik ben getrouwd en heb 2 dochters van 21 en 24. Mijn hobby’s zijn: bloemschikken, naaien, bakken, skiën, en natuurlijk heel veel knutselen. Ik ben 53 jaar en woonachtig in een klein dorpje Bingelrade ( Zuid-Limburg ) waar ik inmiddels 10 jaar een winkel en een webshop heb.

Mijn winkel heet Handig Gemaakt en de naam is ontstaan omdat ik 10 jaar geleden ben begonnen met van alles zelf te maken. Van verjaardags kronen, slingers, kussens, tafellopers tot hartjes en nog veel meer.
De winkel werd steeds groter en groeide uit tot een combinatie winkel van woonaccessoires, kado-artikelen en hobbymaterialen.

Tevens geef ik ook workshops in diverse thema’s. Voorjaar, Zomer, herfst, winter en niet te vergeten carnaval. ( wat bij ons uitbundig wordt gevierd ) Ieder seizoen veranderd mijn winkel in bijpassend thema. Handig Gemaakt is nu zelfs in de hobbymaterialen flink uitgegroeid waar je natuurlijk nu het gehele assortiment van cricut kunt vinden. Handig Gemaakt heeft een website: www.handiggemaakt.nl . ( de pagina van cricut is te vinden onder hobbymaterialen & cricut ) Tevens is er een FB-pagina waar iedereen vrij goed op de hoogte blijft van alle nieuwtjes https://www.facebook.com/Handiggemaakt De winkel heeft normaal vaste openingsdagen , maar i.v.m. met de corona perikelen zijn we op afspraak geopend, welk nu ook een groot voordeel heeft omdat we nu nog meer persoonlijke aandacht aan de klanten kunnen geven.

Hoe ben je in aanraking gekomen met Cricut?
Ik ben zo’n 11 jaar geleden in ons eigen dorp ( omdat iemand een cricut had en workshops gaf in scrapbooking) in aanraking gekomen met cricut.

Welke machine heb je?
Ik heb nog de cricut expression ( welke werkt op cartridges ) , de cricut maker en de cricut joy

Waarom deze machines?
Ik heb hiervoor gekozen omdat ik iets anders toen niet kon. En nu ben ik er super blij mee, want ik verneem van veel klanten dat ze de silhouette cameo verkopen en overgaan op cricut. En dat ze daar geen spijt van hebben.

Wat doe jij het liefste met je machine?
Ik heb geen voorkeur wat ik het liefste doe, ik zou eigenlijk veel meer willen doen. Maar als drukke onderneemster kom ik veel te weinig toe om voor mijzelf leuke dingen te maken. Ik ben zelf begonnen met scrapbooking, fotoprops maken, sjablonen maken en natuurlijk maken we opdrachten voor klanten.

Gebruik jij je machine wel eens samen met andere?
Ik gebruik de machine voor mijzelf, uitleg te geven aan mijn klanten en laten zien wat die kan. Mijn jongste dochter vindt het leuk om met de joy kaarten te maken.

Wat vind jij het leukste wat je gemaakt hebt?
Wat ik super leuk vind om te maken zijn tuin/woonposters. Ik bedruk ze niet met vinyl, maar maak sjablonen en de tekst wordt dan met een stift ingekleurd.

Heb jij nog een tip waarvan jij denkt “‘DIT” moeten mensen weten?
Voordat je zelf een cricut gaat aanschaffen overweeg eerst goed wat je ermee wilt gaan doen. Het is per slot van rekening geen pakje boter wat je koopt. Eenmaal aangeschaft dan krijg je er geen spijt van want je kunt er heel veel leuke en mooie dingen mee maken. Bij ons krijgt de klant altijd eerlijk advies, wordt altijd alles uitgelegd, de verschillen in de apparaten wordt uitgelegd. En aan de hand van wat de klant wilt worden de bijbehorende accessoires goed uitgelegd. Wij verkopen nooit om iets te verkopen maar staan voor zéér goede service en vooral eerlijkheid naar de klant. En de service gaat ook verder nadat de aankoop is gedaan. Service staat bij ons hoog in het vaandel! Ik ben trots om cricut in het hobby assortiment te mogen hebben.

Bedankt voor Het voorstellen Antoinette.
Leuk om zo ook eens kennis met jou, en je shop te maken.

Wil jij met jouw shop ook in de spotlight? Stuur mij dan een mailtje op info@cricutambassador.nl , dan neem ik contact met je op.

Liefs,
Tamara