Geplaatst op Geef een reactie

Shop in de spotlight | Plotterplezier

Hoi allemaal

Graag wil ik me even aan jullie voorstellen
Mijn naam is Eefje Bouweriks, 63 jaar jong en de trotse eigenaresse van de webwinkel Plotterplezier.
Dit doe ik samen met hulp van mijn man Gerrit, we zijn gevestigd in het midden van het land, Lelystad.
Naast Plotterplezier werk ik al bijna vier jaar met heel veel plezier op de klantenservice van één van de grootste zorgverzekeraars van Nederland.
We hebben helaas geen kinderen maar een lief hondje dat inmiddels al bijna 15 jaar is.

Hoe is het begonnen?
k knutsel al heel wat jaartjes, denk vanaf zo ongeveer 2006/2007, begonnen met 3d kaarten maken en na een bezoekje bij destijds één van de drie hobbywinkels in Almere, nl  Essies kwam er een nieuwe verslaving bij, scrapbooking.
Ik had voor mn verjaardag een workshop bij Esther gekregen en een week later stond er een Cricut Expression !!!! Wat wist ik toen nog wat je er allemaal mee kon want ik gebruikte hem voornamelijk voor titels en zo maken.

Stampin’ Up!
Toen Stampin Up in 2012 naar Nederland kwam ben ik gestart als demonstratrice, heb heel veel workshops gegeven in de loop der jaren en ben in 2018 stopt en mn eigen webshop gestart met mixed media producten, toen nog onder Stempelplezier. 

Heb in die periode een aantal jaar een Cameo 1 gehad maar in begin 2019 toch weer terug naar Cricut. Omdat ik naast mixed media producten ook meer vraag kreeg naar Cricut machines hebben we naast Stempelplezier een nieuwe webshop gestart speciaal voor de plotters onder de naam Plotterplezier.

Na de vakantie periode gaan we de workshop weer opstarten, ik wil het een beetje op dezelfde manier gaan doen als met SU, maar dan heel veel gebruik maken van de Cricut machine’s dus zelf kaartjes of dingetjes ontwerpen met uitleg in Design Space.

Webwinkel : https://www.plotterplezier.nl

Facebookgroep : Creatief met Cricut | Facebook

Facebookpagina : Plotterplezier Lelystad | Facebook

Youtube : https://www.youtube.com/channel/UCOTY1twU9nvANynGvkldfDA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *