Geplaatst op 2 reacties

Shop in de spotlight | Scrapcorner

Vandaag maken we kennis met Ageeth en haar winkel Scrapcorner, ze verkoopt Cricut machines en materialen.

Van links naar recht, Ageeth, Tonia, Joan, Tamara, Bianca

Ik ben Ageeth Dierdorp.

Sinds 2007 eigenaar van www.scrapcorner.nl in Laren waar ik me eigenlijk 2 jaar geleden voornamelijk op Cricut heb toegelegd. Ik ben vanaf het begin dat de 1e cricut machine in Nederland was een grote fan van Cricut met een kleine uitstap naar Silhouette, waar ik altijd ruzie mee had. Dus vanaf de Cricut Explore weer terug bij Cricut met nu ook de Maker en natuurlijk de Joy. Ik gebruik hem het meeste voor kadootjes etc voor anderen. Ook wel voor Iron-On voor mezelf, maar hoeveel t shirts kan een mens hebben. Helaas nog geen kleinkinderen waar ik dingen voor kan maken. Behalve demo’s voor evt klanten en uitleg gebruik ik hem alleen zelf.

Leuk dat je jezelf even hebt voorgesteld Ageeth!

Wil jij jezelf een keer voorstellen als Fan van de week? Stuur mij even een mailtje op info@cricutambassador.nl!

Liefs,
Tamara

2 gedachten over “Shop in de spotlight | Scrapcorner

 1. Hallo Ageeth. Ik was op zoek naar een Cricut, nadat ik er al zoveel over gehoord en gezien had. Alleen de prijs hield me een beetje tegen. Toen zag ik een leuke aanbieding in jouw winkel en ben toen overstag gegaan en heb er 1 bij jou besteld. Geen dag spijt van gehad, oké een beetje dan, want ik had meteen de maker moeten bestellen in plaats van de explore air 2.
  Groetjes Anja

  1. Leuk!

   Ik heb mijn Maker bij Ageeth gekocht, nog elke dag ontzettend blij mee!
   En ik hoor vaker van ‘Had ik maar…’ Maar met de explore air 2 kun je ook prachtige dingen maken gelukkig.

   Liefs,
   Tamara

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *