Geplaatst op Geef een reactie

Cricut fan van de week! | Debbie Haverkotte

Kun je jezelf kort voorstellen?
Mijn naam is Debbie Haverkotte, 32 jaar. Moeder van een zoontje van (bijna) 1 jaar, groepsleerkracht op een basisschool in Ees (Drenthe) en creatieve duizendpoot. Zo maak ik kaarten voor verschillende gelegenheden en naai ik kleding. Mijn Cricut machines zijn hier een mooie aanvulling op, daarnaast gebruik ik ze ook voor andere dingen. Eigenlijk is het een hobby op zich.

 Hoe ben jij in aanraking gekomen met Cricut?Door de KreaDoe nu zo’n 6 jaar geleden. Sindsdien heb ik me elk jaar staan vergapen aan de mooie machines en materialen. Ook heb ik ieder jaar weer diverse demonstraties en workshops gevolgd. Na lang twijfelen (6 jaar dus) heb ik afgelopen oktober een Cricut Maker gekocht op de Kreadoe.  

Welke machine heb jij?
Een Cricut Maker en een Cricut Joy. Deze laatste heb ik afgelopen jaar gewonnen op de KreaDoe bij de Cricutstand. Zo ging ik dus ineens met 2 machines naar huis! 

Hoelang heb jij je machine, en hoe vaak gebruik je hem?
Sinds oktober, ik gebruik ze bijna dagelijks. Soms zelfs beide tegelijk. 

 Waarom heb jij juist deze machine gekozen? 
Ik heb me op de Kreadoe nog één keer laten adviseren aan de Cricutstand. Ik twijfelde toen nog tussen Maker en Explore. Uiteindelijk heb ik voor de Maker gekozen omdat deze veel meer materialen kan snijden dan de Explore. Ik ken mezelf goed genoeg om te weten dat ik over een jaar spijt had gekregen van de Explore omdat ik mezelf altijd creatief zal blijven uitdagen.  Ik heb niet voor de nieuwe machine gekozen omdat ik ook veel met papier werk en je hiervoor altijd met een mat zal moeten snijden. De 3 had daardoor niet heel veel meerwaarde voor mij. 

Wat doe jij het liefste met je machine? 
Ik heb tot nu toe met papier, flex en vinyl gewerkt en ik vind het allemaal erg leuk! Het is fantastisch om de ideeën die in je hoofd zitten uit een machine te zien rollen! 
 
Als je werkt, gebruik je hem dan wel eens voor je werk?
Nog niet veel maar er zijn zeker ideeën. 

Gebruik je je machine wel een samen met anderen? (Kinderen, vrienden, collega’s) 
Mijn moeder naait, net als ik, graag kleding. Ik snijd wel eens figuren uit met de Maker die zij op kleding naait.

Van de dingen die je gemaakt hebt, waar ben je dan het meest trots op? (zou leuk zijn als je een foto kan laten zien). 
Phoe, dit is een lastige vraag. Ik sta namelijk telkens versteld van de resultaten! Als ik zou moeten kiezen dan waarschijnlijk toch het shirt dat ik bedrukt heb voor mezelf. Ik zag de tekst op Pinterest voorbij komen en zag mezelf er al helemaal in lopen tijdens het Sinterklaasfeest. 

Heb je een blog/website zo ja wat is de link?
Op dit moment heb ik alleen een Instagram account waar ik bij creaties op deel. Het plan is wel om dat in de toekomst uit te breiden met een website. 
Ik ben te volgen via:  https://www.instagram.com/pineapple_.creations/

Ik vond het erg leuke vragen om te beantwoorden.
Groetjes, 
Debbie.

Wat leuk om te lezen over jou Debbie, en wat een leuk shirt is dit geworden!
Hartstikke bedankt dat je mee wou doen!

Liefs,
Tamara

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *