Geplaatst op Geef een reactie

Cricut fans | Carla Lakeman

Hoi, mijn naam is Carla Lakeman. Tamara heeft mij gevraagd iets over mijzelf (lees Cricut) te vertellen.  

Ik ben door Tamara vorig jaar erg lekker gemaakt voor de Cricut Maker. Aangezien het even een behoorlijke uitgave is, besloot ik ervoor te sparen. En ja zo geschiede dat ik in Januari mijn eigen Cricut Maker kon kopen. Inmiddels heb ik haar omgedoopt met de naam “Wifey”. Wat inmiddels al een begrip is in mijn gezin.

Ik ben getrouwd met Michel, 3 zoons Jeroen 29 Jesse 13 en Levi van 11 jaar oud. Ook heb ik 2 dochters, Marissa 27 en Sanne. Sanne is helaas na een zwaar ziektebed 2.5 jaar geleden overleden. Zij was toen 19 jaar jong. 

Sinds ik mijn “Wifey” heb ben ik verslaafd!! Wat kan je er toch veel mee maken, ontwerpen, uitproberen. Ik merk wel dat ik het erg fijn vind om met vinyl of Htv te werken. Ik heb dan ook de easypress aangeschaft.Heb dan ook vele shirts tassen kussens enz hiermee gemaakt. 

Eigenlijk gaat er bijna geen dag voorbij dat ik mijn “Wifey” even pak om wat te maken.

Ik werk zelf bij Molen de Krijgsman in Oosterblokker. Dat is een Bakkerij met een Theehuis erbij, waar je heerlijk koffie, thee met gebak of een lekker broodje kan eten. Daar hebben ze inmiddels ook ontdekt wat ik ermee kan doen. Dus maak ik mooie prijskaartjes en kadebonnen!

Ik zit met mijn dochter op Instagram je vind on onder de naam two.hearts designs.  Hier laat ik mijn werkstukken zien.

Ook heb ik al wat opdrachten  hierdoor gekregen. Zoals volleybal shirts bedrukken.  Kussens, tshirts, kussens of schorten bedrukken.  Zelf vind ik dat de tassen het leukst  zijn gelukt.

Ik merk wel dat ik nog lang niet alles weet over de Cricut. Ik vind het dan ook fijn dat je veel filmpjes op you Tube kan kijken, en dat Tamara live op Facebook gaat. Je leert er altijd wel weer van! 

Mijn tip vd week is, schilderstape dubbel op je hand  plakken, dan kun je al je vinyl stukjes er zo op plakken als je aan het wieden bent, dit werkt super!!

Lieve groetjes, Carla

Dank je Carla voor het voorstellen!

Wil jij jezelf ook voorstellen o mijn site? Stuur dan een mailtje naar info@cricutambassador.nl <3

Liefs,
Tamara

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *