Geplaatst op Geef een reactie

Cricut fans | Paola Linke

Hallo, ik ben Paola Linke, 50 jaar en bijna iedere dag te vinden in mijn atelier (ik mag het geen hobbykamer meer noemen van vriendlief) . Ik woon samen in het gezellige dorp De Rijp.

Ik toon veel projecten die ik maak op Youtube (Creatiefpaultje) en Instagram ( zelfde naam) en heb een website www.creatiefpaultje.nl. Ook heb ik een pagina op Facebook: Heaven of Paperart en een privegroep Art Creations with Love By Paola.

Ik kwam in 2007 al in aanraking met Cricut door vele advertenties in hobbybladen en in Februari 2008 kreeg ik de Personal Cutter van Cricut. Daar heb ik al heel veel mee gemaakt en ik werd helemaal verliefd op dat merk. Maar ik wilde toch met grotere matten gaan werken, dus ik verkocht die eerste en kocht de expression met touch screen, die toen uitkwam. Deze machine stond ook niet echt stil, en ik gebruikte deze om grotere kaarten te maken en voor de scrapalbums waar ik toen mee bezig was. Deze machine kon ik op het laatst niet meer gebruiken omdat het op raakte en ik het niet meer kon gebruiken met de computer. Ondertussen toch maar gaan sparen voor de Explore Air 2, die nu sinds Februari 2018 in huis is. Sinds September 2018 ben ik hem nog meer gaan gebruiken omdat ik vanaf dat moment online svg-bestanden kon kopen en toen was echt het hek van de dam. Ik kwam Dreaming Tree tegen met prachtige projecten en kaarten, en ik was hooked.

Ik heb de Air 2 gekozen omdat ik toen nog niet wist, dat de Maker meer uitbreidingen kreeg in de komende jaren, maar die machine staat nu hoog op mijn verlanglijst. Niet als vervanging, maar als extra machine naast de Air 2. Hij was ook duurder, dus dat ging op dat moment even niet. Ik maak toch het liefst de projecten van Dreaming Tree en ook uit Cricut Access. Ik ben ook in het bezit van de Easypress 2 en de Mini, waar ik zo blij mee ben. Ik heb al vele familieleden en vrienden blij gemaakt met bedrukt textiel. Ik wil het zeker gaan uitbreiden, want ik heb ideetjes genoeg. Ik ben ook van plan om van mijn passie mijn werk te gaan maken, omdat ik zo fijn vindt om andere mensen met mijn projecten blij te maken. Ik gebruik het nog niet met anderen, maar een nichtje van mij wil een keer komen, en dan gaan we samen met de Cricutmachines aan de gang.

Ik ben op alle projecten trots, die ik gemaakt heb, maar op mijn laatste project ben ik wel erg trots, ook omdat het zo mooi is geworden.

Of ik een tip heb?! ja, als je iets echt niet weet, of je komt er echt niet uit, zet dan een bericht op de groep The Cricut Ambassadors. Maar mijn ervaring is dat je veel meer leert om het zelf eerst uit te zoeken, want dan leer je juist hoe het programma en je machine werkt. En kijk op Youtube veel filmpjes over de machine voordat je eentje koopt, dan kom je wat meer beslagen ten ijs, en sta je niet met je handen in het haar en kom je niet verder dan de eerste proefproject die met de machine meekomt. Ennnnn…..schaf Cricut Access aan, dan heb je zoveel meer mogelijkheden!!!

Leuk dat jij jezelf hebt voorgesteld Paola! Erg leuk om je verhaal te lezen en te zien wat je allemaal maakt!
Hoop nog veel moois van je tegen te komen op CRICUT NEDERLAND AMBASSADORS

Wil jij jezelf voorstellen? Laten zien wat voor moois je maakt… je eigen site of blog laten zien? Stuur mij dan een mailtje op info@cricutambassador.nl

Liefs,
Tamara

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *