Geplaatst op 4 Reacties

Doei 2020, Hallo 2021..!

Wat een jaar hebben we achter de rug… Ik ben zo blij dat ik een creatieve hobby heb die ik heerlijk thuis en veilig kan blijven doen in deze Corona tijd.

2020 was een raar jaar, dat zeker… Maar ik ben zo dankbaar en blij met alle mensen die ik heb leren kennen o.a. via deze website, via de workshops van www.Start2Cricut.com/nl-nl op de Facebook groep CRICUT FANS NEDERLAND BELGIË

Ik wil jullie allemaal ontzettend bedanken voor de positieve reacties op de workshops, voor het delen van jullie creativiteit op de FB groep, voor het delen van tips en bieden van hulp aan elkaar! Echt ik vind het zo mooi om te zien hoe jullie elkaar helpen, en daarvoor wil ik jullie echt een compliment geven! Dankzij jullie is de fb groep een fijne plek om je vragen te stellen, je projecten te laten zien of je nu beginner bent, of al jaren ervaring hebt. Door jullie positiviteit is iedereen gelijk, en dat vind ik echt super om te zien!

Verder hoop ik dat we elkaar in 2021 weer een keer live gaan zien op een beurs, een workshop of een meeting, want dat heb ik echt gemist!

Al met al wens ik jullie het allee beste voor het jaar dat komen gaat ❤️

Liefs Tamara

4 gedachten over “Doei 2020, Hallo 2021..!

  1. Tamara jij bedankt voor je enthousiasme en je hulp! Ben ook erg blij dat ik cricut heb leren kennen.

    1. Heel graag gedaan! 😀

  2. Hey Tamara,
    Ik hoop inderdaad ook dat 2021 een jaar wordt van beursen en workshops in levende lijve.
    Ik hoop ook dat 2021 het jaar wordt dat ik echt uit de voeten kan met mijn maker. Dat is nl. in 2020 nog niet gelukt.

    1. Veel oefen, daar leer je het meeste van, en op de FB Groep Cricut fans NL/BE kun je ook veel leren en je vragen blijven stellen 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *